0513 468 910 info@lab-medisan.com

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In duurzame groei…

Het is duidelijker dan ooit: het milieu heeft ons nodig. Duurzaamheid is essentieel geworden binnen onze maatschappij. Voor nu, maar zeker voor onze toekomst. Als hoogwaardig private label producent en leverancier staan we midden in de samenleving. En daarom vinden wij het niet meer dan logisch dat wij onze verantwoordelijkheid nemen om permanent te werken aan een groenere wereld
door ons milieu te beschermen, te respecteren en onze gedachten uit te dragen.

Onze visie ‘Let nature care for health’ sluit naadloos aan bij onze wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
De natuur inzetten voor de gezondheid van mens en dier. Dit zit verankerd in ons DNA, onze kernactiviteiten en in ieder bedrijfsproces.

Binnen Laboratorium Medisan is verduurzamen iets dat elke dag op de agenda staat. Of het gaat om onze producten, diensten, grondstoffen, machines, verpakkingsmaterialen of transport; we zijn continu in beweging op het gebied van verduurzaming en volgen op ieder vlak de nieuwste ontwikkelingen. Met als doel meer aandacht voor mens, milieu en maatschappij. En omdat wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu en de maatschappij erkennen, verwachten we hetzelfde van onze relaties. We gaan in gesprek om de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid te bespreken en te kijken hoe de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk kan worden gehouden. Wij voelen ons verantwoordelijk bewuste keuzes te maken. Ons duurzaamheidsbeleid is een voortdurend uitdagend proces van innoveren.

Lees in dit document wat wij doen om onze voetafdruk te verkleinen: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Bol in de natuur, groene bladeren

Wij zijn voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen voor een groenere wereld.