Voor werkers met hart voor de natuur

Kom werken bij Laboratorium Medisan met open bedrijfscultuur en een groot samenhorigheidsgevoel. We zetten ons ieder dag opnieuw in voor een plezierige, uitdagende, veilige en gezonde werkomgeving.
Dit vinden wij belangrijk

Als producent zijn we

Onze voedingssupplementen worden geproduceerd in een GMP gevalideerde cleanroom, waar de essentie van de natuur wordt gevangen in ieder supplement. Als Full Service partner nemen we klanten mee op een reis van concept tot consument, met een persoonlijke, adviserende aanpak die duidelijkheden kwaliteit garandeert. We streven niet alleen naar het voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, maar anticiperen ook op toekomstige regelgevingen om veiligheid te waarborgen.

Puur & natuurlijk
Gedreven
Full-service
Duidelijk
Adviserend
Kwaliteitsbewust
Dit vind jij belangrijk

Als werkgever zijn we

Zonder team geen succes. En daarom investeert Laboratorium Medisan in mensen die hun talent, kennis en vaardigheden als teamspeler willen inzetten. Daarbij de mogelijkheden biedend om juist ook op individueel vlak door te blijven groeien. Met toewijding, korte lijnen en informele sfeer die past bij ons als hecht familiebedrijf vind je snel je plek.

Hecht familie bedrijf
Samen als team
Fijne werksfeer en een groot werkplezier.
Betrouwbaar
Persoonlijke betrokkenheid

Openstaande vacatures

Wil je graag deel uitmaken van een snelgroeiende internationale organisatie en heb je affiniteit met onze branche? Maar staat er op dit moment geen passende vacature voor jou online, maar ben je wel enthousiast over werken bij Laboratorium Medisan?

Stuur een open sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief.

Machine Operator

Productie

Als machine operator ben jij tijdens het productieproces verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je bent in staat om periodieke controles uit te voeren.

32-40 uur

Operator Menger

Productie

Op de recepteer afdeling in de productieomgeving sta je aan het begin van het productieproces. Je zorgt voor de juiste samenstelling van de grondstoffen volgens protocol. Tijdens het mengproces is het belangrijk om nauwkeurig te zijn en bewust van het produceren op hoog kwaliteitsniveau.

32-40 uur

We leiden ook talenten op. Ga jij stage bij ons lopen?

Ben jij op zoek naar een inspirerende stage waarbij je jezelf op professioneel en persoonlijk vlak kunt ontwikkelen? Ben jij proactief, enthousiast en klaar om theoretische kennis in praktijk te brengen?Dan zijn wij op zoek naar jou! Sinds november 2016 is Laboratorium Medisan een erkend leerbedrijf. Ben jij op zoek naar een inspirerende stage waarbij je jezelf op professioneel en persoonlijk vlak kunt ontwikkelen? Ben jij proactief, enthousiast en klaar om theoretische kennis in praktijk te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sinds november 2016 is Laboratorium Medisan een erkend leerbedrijf. SBB is de Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven. Zij erkennen en begeleiden leerbedrijven waar studenten mbo opleidingen terecht kunnen voor een stage en waarborgen hierbij dat de studenten op een goede plek terecht komen.

Wij bieden diverse stagemogelijkheden aan op verschillende afdelingen en op elk niveau.

Elk jaar zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wil je graag bij ons stage lopen? Stuur een cv en motivatiebrief voorzien met informatie over de duur van je stage, wat voor stage je zoekt en per wanneer, dan nemen wij spoedig contact op over de mogelijkheden. Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven. Zij erkennen en begeleiden leerbedrijven waar studenten mbo opleidingen terecht kunnen voor een stage en waarborgen hierbij dat de studenten op een goede plek terecht komen.

Wij bieden diverse stagemogelijkheden aan op verschillende afdelingen en op elk niveau. Elk jaar zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Dus stuur een cv en motivatiebrief voorzien met informatie over de duur van je stage, wat voor stage je zoekt en per wanneer, dan nemen wij spoedig contact op over de mogelijkheden.

MBO stagemogelijkheden

Stage
 • Allround laborant (crebo 25044);
 • Chemisch fysisch analist (crebo 25046);
 • Allround operationeel technicus (crebo 25345);
 • Operator C (crebo 25303);
 • Procesoperator (crebo 25338);
 • Manager transport en logistiek (crebo 25379).
Uren in overleg

HBO stagemogelijkheden

Stage
 • Human Resource Management (HRM);
 • Communicatie, Media & Vormgeving;
 • Economie & Marketing;
 • Life Science and Technology;
 • Gezondheid & Voeding.
Uren in overleg